Ultima speranta

Va scriu pentru a va spune povestea dureroasa a tatalui meu in varsta de 78 de ani. A fost un om sanatos pana cand intr-o zi a aparut ceva ce nu dorea. Piciorul a inceput sa i se umfle, sa se invineteasca si imediat am mers cu el la spitalul Cantacuzino. Acolo i s-au facut analizele si ni s-a spus ca situatia ii depaseste si trebuie sa mergem cu el la spitalul Fundeni. Acolo i s-au făcut din nou analizele in urma carora s-a stabilit ca are arterita (arteriopatie) obliteranta si singura solutie este interventia chirurgicala pentru amputarea piciorului, lucru pentru care nu eram de acord, nici eu, nici tatal meu.

Indurerati am refuzat acest lucru, am cerut iesirea din spital si am mers acasa. In disperarea în care eram, Dumnezeu m-a indemnat sa intru pe internet si acolo am gasit site-ul domnului Chivu Stelian in care am gasit mai multe marturii a mai multor persoane care au fost în aceeasi situatie ca si tatal meu, si tot la fel, urma sa li se amputeze piciorul, iar cu tratamentul dansului au fost salvati.

Imediat am pus mana pe telefon si l-am sunat pe domnul Chivu Stelian, rugandu-l sa ne ajute si pe noi, sa ne trimita un tratament impotriva arteritei. A fost foarte intelegator si ne-a trimis ceaiurile, picaturile pentru ceai si unguentele pentru masaj. În prima luna de tratament au inceput sa se arate rezultate pozitive iar dupa doua luni de tratament, a urmat bucuria familiei noastre, tatal meu este pe picioarele lui.

Ioan Loredana, str. Brasoveni, nr. 2, bl. 19, sc. 1, et. 4, ap. 30, Bucuresti.