Petrică Maria – arterită obliterantă diabetică

           Mă numesc Petrică Maria, iar anul acesta am fost atinsă de o boală nemiloasă și anume arterită obliterantă diabetică la ambele picioare, care intraseră în cangrenă, și ultima soluție era amputarea. Îmi pierdusem orice speranță, nu voiam să-mi fie piciorele amputate, din disperarea care se instaurase în mine, am început să caut pe internet o soluție pentru situația mea tragică. După ce m-am documentat mai multe zile pe internet, am reușit să găsesc site-ul domnului Chivu Stelian (www.chivu-stelian.com), unde am găsit numărul dânsului de telefon 0741206148. Având în vedere situația în care mă aflam, am sunat imediat și am reușit să iau legătura cu domnul Chivu Stelian, care s-a oferit să ma ajute imediat, chiar să-mi trimită de urgență tratamentul necesar care să mă ajute. După discuția telefonică i-am trimis pozele cu picioarele care intraseră in cangrenă, așa cum se pot vedea mai jos.

      Văzând situația în care mă aflam cu boala, domnul Chivu Stelian, s-a oferit să-mi trimită tratamentul de urgență prin poștă, acesta fiind compus din: ceaiuri, tincturi și alifie pentru răni, inclusiv mi-a menționat un regim alimentar. Menționez faptul că tot tratamentul este format numai din plante naturiste.

     După prima lună de tratament picioarele unde erau situate rănile au început să se regenereze, văzând acestea, am cerut în continuare tratamentul.

       După aproximativ trei luni de tratament, într-un mod miraculous rănile s-au vindecat după cum se pot vedea în pozele de mai jos.

      Mulțumesc Bunului Dumnezeu și domnului Chivu Stelian să-i dea sănătate, să vină în ajutorul celor care sunt în situația mea, să creadă că atunci când nu mai este nicio sperață, Dumnezeu a creat aceste plante care aduc vindecarea.

Petrică Maria

Loc. Săcădat, nr.369, Jud. Bihor.

Telefon: 0754497872