Călin Ion – Arterită

Domnule CHIVU STELIAN,

Mă numesc Călin Ion, am 61 de ani și pe această cale aș vrea să-mi exprim aprecierea și mulțumirea față de dumneavoastră și profesionalismul de care ați dat dovadă în cazul meu.
Am început tratamentul dvs. acum 4 luni și astăzi vă pot spune că și-a făcut efectul, stau mărturie cu propria-mi persoană în fața necrezătorilor și voi spune tuturor că prin acest tratament respectat cu strictețe “Dumnezeu ne oferă șanse de vindecare”. Aș dori să vă reamintesc și să vă relatez în rândurile de mai jos, povestea tristă prin care am trecut.
În urmă cu doi ani de zile am acuzat dureri insuportabile la nivelul degetului mare de la piciorul stâng și simțeam că nu mai pot merge, picioarele erau atât de grele și oboseam foarte tare, talpa piciorului și degetele erau reci, având dureri persistente. Am mers la un medic specialist în București, am făcut oscilometria iar din acest punct de vedere, indicele oscilometric la piciorul stâng a fost 0,5. Am fost întrebat dacă sunt fumător, am comfirmat și mi s-a recomandat să renunț la fumat. Am mers la un alt medic din cadrul Spitalului Județean, care mi-a recomandat același lucru, să renunț la fumat pentru că deja am arterită.
Am renunțat la fumat aprox. 4 luni de zile, degetul și-a revenit în procent de 80%, după care am reluat fumatul și constatat mai târziu, că de departe este cauza principală a acestei boli.
După aproximativ 1 an de zile (ianuarie 2019) mi-a apărut din nou o rană, de data aceasta la degetul mic de la piciorul stâng și durerile erau cumplite. Am mers din nou la medic, mi-a fost extrasă unghia și recomandat același lucru, să renunț la fumat pentru că deja am arterită și risc să-mi fie amputat acest deget.
În disperarea mea am căutat pe internet și am găsit site-ul dvs., domnule Chivu Stelian, unde am văzut cazuri mult mai grave decât la mine, care au fost vindecate. Am sunat imediat la numărul dvs. de telefon (0741206148), ați răspuns și v-am prezentat cazul meu. După ce v-am relatat cazul, prima întrebare pusă de dvs. a fost – dacă sunt fumător?. V-am răspuns că tocmai am renunțat la fumat în urmă cu aprox. o săptămână de zile. Atunci ați spus că este bine și îmi veți trimite tot ce îmi trebuie pentru vindecare. Am primit ceaiurile, picăturile pentru ceaiuri, tincturile pentru rană, alifia și unguentul pentru masaj.
După ce am primit tratamentul, de reținut este faptul că, am respectat cu strictețe indicațiile dvs. privind administrarea acestuia și regimul alimentar recomandat, treptat au început să dispară durerile, rana s-a vindecat deja după trei luni și preventiv pentru a fi sigur de rezolvarea acestei situații am continuat tratamentul încă o lună de zile și acum mă simt foarte bine, rana fiind închisă perfect, piciorul și-a revenit complet și pot spune că merg și eu normal.
Este ceva fantastic, să poți merge fără să mai simți acele dureri persistente. Îmi exprim bucuria, mulțumind lui Dumnezeu și nu în ultimul rând dumneavoastră domnule Chivu Stelian, mă înclin cu respect și recunoștință și îmi exprim toată gratitudinea pentru profesionalismul și omenia de care ați dat dovadă, vă mulțumesc pentru că mi-ați salvat piciorul și ați făcut posibil să am o viață plină.

Cu deosebită considerație,

19 August 2019

Călin Ion – Giurgiu

Telefon 0729522769