Moldovan – Arteriopatie obliteranta

Stimate domnule Chivu,

Va scriu sa va multumesc pentru miraculosul tratament pe care l-ati recomandat si trimis sotului meu suferind de arteriopatie obliteranta intr-un stadiu avansat, cu multiple leziuni la un picior, dintre care unele adanci si cu semne de necroza.

Cand v-am gasit, eram constienti de riscul la care sotulmeu era expus – cel mai probabil amputatia. Dar, pe masura ce urma tratamentul dat de dumneavoastra – ceaiurile, tincturile, alifia, observam, cu uimire, cum straturile de piele se refaceau, unul cate unul, iar durerea, insuportabila chiar si cu calmante, ceda incet, incet.

Nu vom putea niciodata sa va multumim indeajuns pentru faptul ca, practic, i-ati salvat sotului meu piciorul si a reusit sa mearga, dupa cateva luni, la fel ca inainte

As adauga un sfat pentru cei suferinzi care vor citi aceste randuri si vor apela la tratamentul oferit de domnul Chivu: regimul alimentar, lipsit de grasimi, mezeluri, zahar rafinat, cafea, alcool, trebuie sa ramana o constanta si dupa ce va veti face bine.

Domnule Chivu, bunul Dumnezeu sa va dea sanatate, sa mai puteti ajuta si salva inca multi suferinzi descurajati, care nu mai vad nicio solutie pentru boala lor!

Virginia Moldovan

Turda   

Telefon: 0723528219

 

Domnul Chivu Stelian poate fi contactat la telefon: 0741206148