Incredibil, dar adevărat!

Mă numesc Crăciun Gheorghe şi locuiesc în strada Ana Ipătescu, blocul 2, scara B, apartament 11, oraș Bacău, judeţul Bacău.

Am făcut sărbătorile de iarnă cu picioarele întregi deşi nu mai aveam nicio speranţă, am fost un om vânjos, sănătos, până la vârsta de 62 de ani, când dintr-o dată, când nici nu mă aşteptam piciorul drept a început sa mă doară. Mersul pe jos era foarte dificil, distanţa la mers scăzând pe zi ce trece, piciorul a început să se umfle şi să îşi schimbe culoarea. După toate acestea m-am dus la spitalul de cardiologie Bacău şi în urma investigaţiilor făcute mi s-a pus diagnosticul de arterită (artiopatie obliterantă). În spital mi s-au administrat medicamentele clasice anticoagulante care nu au dat niciun rezultat.

Medicul mi-a spus că singura soluţie este amputarea, întru-cât artera are aterom (înfundată) pe o lungime de 10 cm. Am refuzat şi l-am rugat să-mi facă ieșirea. Vrând să aflu şi altă părere am mers la Spitalul Militar S.R.I Bucureşti, unde am fost internat şi tratat cu toată atenţia, dar în final rezultatul a fost acelaşi.

Mi s-a comunicat că nu există altă posibilitate de vindecare decât amputarea. Am fost nevoit să părăsesc spitalul cu aceiaşi tristeţe în inimă şi m-am întors acasă.

În culmea disperării mele, stând şi neştiind ce să mai fac deodată am auzit soneria la uşă, era o vecină care avea în mână revista Formula AS, în care era un articol despre o doamnă din Bucureşti, soţia marelui violonist al Operei Române, domnul Alecu, mulţumindu-i din suflet lui Dumnezeu şi domnului Chivu Stelian pentru tratamentele trimise soţului dânsei care fusese în aceeaşi situaţie ca şi mine, internat şi dânsul la Spitalul militar, inclusiv la Spitalul Fundeni căruia i se pusese acelaşi diagnostic, singura soluţie fiind tot amputarea. Mi-am dat seama ca şi mie Dumnezeu îmi poartă de grijă, acolo fiind dat numărul de telefon al domnului Chivu Stelian (0741206148). Am sunat imediat şi am relatat situaţia gravă în care mă aflu. Prima întrebare a fost ,,daca sunt fumator” , i-am spus ca nu, şi mi-a răspuns ,,că este bine” . Am solicitat să-mi trimită şi mie tratamentul pe care l-a trimis la Bucureşti domnului Alecu.

După prima lună de tratament piciorul nu mai era umflat, îşi revenise la culoarea normală, dar eu ca sa fiu mai sigur am comandat încă un tratament pentru a doua lună.

Nu pot sa îmi esprim bucuria în cuvinte când am vazut că piciorul s-a vindecat total.

Am sunat-o pe nepoata mea la Bucureşti care este șefă de cadre într-o instituţie foarte importantă din Bucureşti şi i-am comunicat vestea. Dânsa mi-a facut o programare la o clinică particulară de cardiologie vasculară româno-franceză din Bucureşti. M-am deplasat din nou la Bucureşti la clinica respectivă care are aparatură de ultima generaţie, facându-mi toate analizele, surprinzător m-au întrebat pentru ce am venit pentru ca eu sunt perfect sănătos.

Atunci eu le-am aratat CD-ul cu analizele pe care le-am făcut înainte de tratamentul domnului Chivu Stelian, pe care l-au vizionat de trei ori nevenindu-le să creadă ce au văzut. Nu ştiu ce vorbeau între dânşii pentru că vorbeau în limba franceză, iar când a trebuit să plec doamna doctor care era romancă m-a condus la ieşire întrebându-mă ce fel de tratament mi-a trimis, eu i-am răspuns că nu ştiu ce fel de plante foloseşte dânsul, după aceea mi-a cerut numele celui care m-a vindecat şi numarul de telefon, pe care i l-am dat.

La rândul meu şi eu îi mulţumesc lui Dumnezeu la fel ca mulţi alţii pentru darul pe care i l-a dat domnului Chivu Stelian, aducând mereu bucurie în inimile celor năpăstuiţi de această boală nemiloasă.