Stănescu Gheorghe – Tirgu Jiu (Gorj) – varice

MOSTENIRE DUREROASA

Posed ca mostenire de la mama mea o boală numită varice, care se manifestă cu proeminente foarte mari pe ambele picioare, începând de la oul piciorului, de jos în sus, trecând de genunchi, cu umflături forte mari, iesite în relief, formând un hematon mare la încheietura piciorului stâng.
La recomandarea medicilor, am încercat mai multe tipuri de medicamente si unguente, de exemplu Vasiterp, Troxevasin, Lioton si multe altele pe care nu le mai retin, însă fără rezultatul dorit.
Întâmplător am întâlnit un prieten care mi-a recomandat să contactez pe dl. CHIVU STELIAN, care prepară niste ceaiuri ce dau rezultate pozitive. Mi-a dat numărul dânsului de telefon si l-am contactat telefonic, rugându-l să-mi prepare si mie ceaiurile necesare, pentru că eram într-o situatie destul de neplăcută, venele erau foarte umflate, deveniseră dureroase, făcându-mi deplasarea obositoare.
Am început tratamentul cu ceaiurile preparate de dânsul si, surprinzător, după 10-12 zile, varicele au început să scadă, si în special hematonul care era cel mai dureros, după 16-18 zile a dispărut definitiv.
În timpul tratamentului am făcut câteva experiente, pentru a mă convinge de eficienta ceaiurilor, am mers si am urcat distantele pe care înainte oboseam, iar acum oboseala si durerile au dispărut.
Acum merg si eu ca orice om normal.
Multumesc lui Dumnezeu că mi-a scos în cale pe dl. CHIVU STELIAN, care m-a ajutat să devin un om sănătos, să mă pot bucura de sănătate.
Oricine este în suferinţă mă poate contacta la adresa si telefonul de mai sus, urmând a-l pune în legătură cu domnul Chivu pentru a fi ajutat.

Stenscu Gheorghe , Targu Jiu (Gorj).