Soldea Ion – Targu Jiu (Gorj) – arterita diabetica

DUPA 20 DE ANI

Ma numesc Soldea Ion, col(r), din Tg-Jiu, str.Unirii, bl.17, sc.1, ap 6.
De 20 de ani sufar de diabet, boala care am tinut-o sub tratament pentru a tine glicemia la cotele normale pe cat posibil, insa de 10 ani, din cauza scaderii imunitatii, am facut arterita diabetica la piciorul drept, care a inceput sa se umfle, invineteasca, iar la degete au aparut primele rani, ceea ce insemna aparitia cangrenei. Am fost internat la spitalul din TG-JIU,SADU,CRAIOVA. Durerile persistau foarte mult si cu toata medicatia pe care am urmat-o totul era in zadar pentru ranile de la picior se agravau pe zi ce trecea. Tot mereu consultand medicii, am inteles ca nu se mai poate face nimic si urma sa aiba loc amputarea.
Nu va spun prin ce am trecut in acele momente cand ma gandeam la pierderea piciorului.
Cand credeam ca nu mai este nici o speranta, am aflat din mass-media de domnul Chivu Stelian care prepara niste ceaiuri, tincturi si alifii. L-am contactat imediat. Dansul a fost foarte binevoitor cu mine si mi-a dat tratament pe care l-am inceput imediat. Dupa o luna de zile piciorul a inceput sa se desumfle ,incalzeasca si sa revina la culoarea normala.
Dupa doua luni de tratament cu ceaiuri, tincturi si unguente, am 81 de ani si parca m-am nascut a doua oara.
Chiar si la aceasta varsta, dupa acest tratament, pot merge la cumparaturi, fac plimbari ca un om normal si cel mai important este faptul ca nu mai am dureri si piciorul nu mai este in pericol de a fi amputat.
Multumesc Bunului DUMNEZEU ca mi-a purtat de grija si mi-a aratat calea spre a ajunge la domnul STELIAN CHIVU.

Soldea Ion, col(r), Targu Jiu (Gorj), str. Unirii,
bl. 17, sc. 1, ap. 6
.