Predescu Nicolae – Targu Jiu (Gorj) – tromboflebita

AJUTOR NESPERAT

La inceputul lunii noiembrie 2004, am suferit un accident in urma caruia a rezultat o ruptura musculara la gamba piciorului drept, urmat de o tromboflebita profunda. Dupa 2 spitalizari, la Craiova si Bucuresti, cu tratament si ingrijire medicala deosebita, boala nu a putut fi ameliorata, piciorul de la genunchi in jos continua sa se inroseasca, sa devina tot mai rece, sa se umfle foarte mult, provocandu-mi dureri insuportabile.
Situatia era cat se poate de disperata, urmau sarbatorile de iarna, iar eu nu mai puteam sa merg decat schiopatand foarte tare si in general, problemele piciorului erau aceleasi. Nimeni nu mai putea spune cat va mai dura pana cand ma voi face bine sau daca ma voi mai putea vindeca.Tromboflebita este o boala foarte grea iar in cazul meu, la nivelul venei tibiale se formase un tromb cu ocluzie completa.
Intrasem in disperare pentru ca incepusem sa inteleg ca trebuia sa aiba loc amputarea. Stiind de suferinta mea, prof. dr. Ion Mocioi s-a oferit sa ma ajute aducandu-l in casa mea pe domnul Chivu Stelian, din Tg-Jiu. Am avut de la inceput incredere in ceaiurile naturiste prezentate de dansul si la recomandarile dumnealui am inceput tratamentul chiar de a doua zi.
Dupa cateva zile de tratament rezultatele au inceput sa apara, am inceput sa ma simt bine, culoarea piciorului devenise aproape normala si semnele de vindecare au inceput sa devina evidente. Dupa o luna de tratament ma simt foarte bine, circulatia sangelui a fost reluata prin vena tibiala, trombul fiind strapuns.
Multumesc pe aceasta cale bunului Dumnezeu, domnului prof. dr. Ion Mocioi si domnului Chivu Stelian. Amandurora le doresc viata indelungata si mii de multumiri.
Tuturor celor suferinzi cu aceste probleme le recomand sa aiba incredere in tratamentele naturiste ale domnului Chivu Stelian, pentru ca ce nu se poate rezolva pe cale medicala se poate pe cale naturista.
Personal, cu placere, le voi sta la dispozitie cu toate informatiile de care vor avea nevoie cei suferinzi si care nu mai au speranta.

Predescu Nicolae , Targu Jiu (Gorj),

tel. 0723 535 506.