Parvulescu Cornelia – Busteni (Prahova) – arterită

CLIPE DUREROASE

Mă numec Pârvulescu Cornelia, sunt din orasul Busteni si as vrea să vă relatez o întâmplare greu de crezut, dar totusi adevărată.
În toamna anului 2001, mai precis în luna octombrie, băiatul meu, în vârstă de 31 de ani, a venit si mi-a arătat că i s-au înegrit două degete de la piciorul stâng. Îl durea piciorul, nu mai putea să se deplaseze la serviciu. S-a dus la medic, acesta la trimis să facă oscilometrie la ambele picioare.
Rezultatul: arterită. Înebunită, căci stiam că boala este neiertătoare, a început tratamentul prescris de medic. Pentaxifilin, Endotelon, Tolazalin. Nu a mai fumat. După o lună si mai bine de tratament, dureri groaznice, nopti nedormite, unghiile i-au căzut iar degetele ajunseseră fără carne pe ele, carne vie. Am plecat la Brasov,să-i facă analiză pe vene, să vadă unde este vena astupată. La Brasov, după ce la curatat în carne vie fără anestezie, m-a trimis la Târgu Mures. Cum iarna îsi intrase în drepturi, frig groaznic, el nu putea merge. Am continuat tratamentul. Într-una din serile în care mă uitam la televizor, mai precis la emisiunea “Din Dragoste” cu Mircea Radu, am văzut o familie care serba 25 de ani de căsătorie, sotului îi tăiase un picior si urma să îl taie si pe celălalt. Am dat drumul mai tare si mare mi-a fost mirarea când doamna Cojocaru din Slobozia a relatat că a avut mare noroc cu un domn pe nume CHIVU STELIAN din Târgu Jiu, care i-a dat niste ceaiuri si, după tratament, i-a salvat piciorul.
Am notat numele doamnei Cojocaru Ana si al domnului CHIVU STELIAN. A doua zi am mers la postă, am sunat la informatii, am cerut numărul de telefon al doamnei si am reusit să vorbesc cu dânsa plângând. Doamna mi-a spus că tot la fel se manifesta boala si la sotul ei si a făcut tratament cu niste ceaiuri de la domnul CHIVU de la Târgu Jiu. Mi-a dat numărul de telefon, l-am sunat si în câteva zile am primit miraculoasele ceaiuri. Am început tratamentul asa cum îmi spusese dînsul la telefon. Durerile tot au mai continuat.
Am dat din nou telefon la doamna Cojocaru care mi-a spus să am răbdare că nu se poate să nu-i treacă. Cu răbdare multă, cu dureri mari, după a doua doză de ceaiuri au început să-i crească si carnea pe degete, să se contureze unghiile. Durerile au trcut, băiatul se simte bine. Nici mie, nici lui si nici doctorului de familie nu ne venea să credem de această minune. Nu stiu dacă a fost minune, dar cred că totul s-a datorat ceaiurilor pe care le-am primit de la domnul CHIVU. Băiatul acum merge, se poate încălta ca toti oamenii. Cred că foarte multi oameni sunt în suferinta pe care băiatul meu a suportat-o aproape 3 luni.
Multumesc pe această cale emisiunii “Din Dragoste”, doamnei Cojocaru Ana si mai mult domnului CHIVU STELIAN cu mii de multumiri.

Parvulescu Cornelia , Busteni (Prahova), str. Costilei,
nr. 31, tel. 0244 320 179
.