Neculai Monica – Slobozia (Ialomita) – arterita

MARTURIA UNEI MAME

Domnule CHIVU,

Mă numesc Neculai Ana Luminita, domiciliată în Slobozia, str. M.Basarab, bl. 29, sc. B, apt. 19, jud. Ialomita si prin această scrisoare vreau să vă multumesc pentru minunea ce ati făcut-o salvând viata fiicei noastre Neculai Monica în vârstă de 23 ani. Drama noastră a început în primăvara anului 2001 când fata a început să se plângă de dureri în talpa piciorului stâng. Am dat vina pe încăltămintea cu tocuri dar nu a fost să fie acesta motivul. Cu timpul durerile s-au îndesit, piciorul a încept să se îngălbenească, într-un timp scurt am observat că degetele piciorului stâng se învineteau. Am mers la medic si m-a trimis la spitalul Fundeni (n.r. Bucuresti) cu diagnosticul de arterită. Ne-am internat si în urma arterigrafiei s-a confirmat ca având arterită si recomandarea a fost revascularizarea periferică prin interventie chirurgicală, adică amputarea degetelor de la piciorul stâng.
Fiind foarte tînără, am refuzat operatia si am încercat o ameliorare a bolii prin tratament medicamentos si regim alimentar sever. Dar rezultatul a fost nul. Boala evolua repid si după 3 sătămâni de tratament îi era cu mult mai rău, la degetul mare apărîndu-i prima rană. Disperati, am cautat fam. Cojocaru Marian (n.r. cazul său a fost prezentat pe postul de televiziune Antena1, emisiunea “Din Dragoste”, în data de 24 octombrie 2001), de la noi din oras, care trecuse prin aceeiasi nenorocire, cu speranta că ne va da un sfat care să ne folosească la salvarea copilului.
Dumnezeu cred că ne-a îndrumat pasii într-acolo deorece ne-a demonstrat cum datorită unui tratament naturist si-a salvat piciorul la care se extinsese boala, calălalt avându-l deja amputat. Asa am aflat de dumneavoastră D-nule CHIVU STELIAN. Faptul că ne-ati înteles durerea si că imediat ne-ati dat ceaiul, care a făcut minunea de a rămîne copilul nostru cu amândouă picioarele sănătoase, m-a determinat să vă scriu această scrisoare care să stea mărturie si să dea încredere oamenilor care nu au nici o sperantă că se pot vindeca cu ceaiul d-voastră si dacă respectă cu strictete ceea ce spuneti să facă.
Vă multumim din suflet si Dumnezeu să vă ajute în tot ceea ce faceti să puteti să aduceti bucurie în familiile unde nu mai este altceva decît durere si disperare. Tot timpul vă vom multumi si vă vom considera cel mai bun prieten al nostru.

Familia Neculai , Slobozia (Ialomita) ,
telefon 0243 234 664