Marin Mirela Lucia – Prahova – trombangeita oblitaranta

Domnule Chivu Stelian,

Ma numesc Marin Mirela Lucia si vreau pe aceasta cale sa va multumesc ca ati raspuns apelului meu si mi-ati trimis ceaiurile, picaturile, tincturile si unguentele, pregatite de dv. si care pt baiatul meu Marin Bogdan Nicolae in varsta de 22 de ani au avut efectul unei adevarate minuni. In data de 4 octombrie 2006 am internat pe Bogdan la sectia de chirurgie la spitalul din Ploiesti in urma unor dureri insuportabile la degetul mare al piciorului stang. Aici a fost diagnosticat cu Trombangeita oblitaranta si a fost mutat la sectia cardiologie pt a se incerca tratarea piciorului si nu amputarea. Mi s-a spus ca trombangeita este o boala foarte periculoasa, mai periculoasa chiar decat arterita sau arteriopatia obiteranta.
A fost externat,urmand sa i-a medicamentele prescrise de medici, insa la picior a aparut o infectie si pe data de 2 noiembrie 2006 l-am internat din nou. A urmat din nou tratament medicamentos si pe 24 noiembrie i-a fost extrasa unghia de la degetul mare al piciorului stang.Dupa 2 saptamani de mers la pansat rana nu prezenta nici un semn de vindecare,atunci am cautat alta solutie si am mers la un specialist in cardiologie vasculara la spitalul fundeni din Bucuresti. Aici ne-au confirmat diagnosticul,trombangeita obliteranta asta fiind in data de 15 decembrie 2006,si ne-au spus sa revenim dupa sarbatori.
Nimeni nu poate sti ce-am simtit atunci ca mama pt ca intelesesem ca aceasta boala nu poate fi vindecata si singura solutie medicala este amputarea. In disperare impreuna cu baiatul meu am inceput sa cautam informatii despre aceasta boala,am gasit site-ul dv. Am simtit o raza de speranta, v-am contactat imediat sa ne ajutati.
Va multumim din suflet ca acum dupa 2 luni de zile, dupa ce baiatul meu a urmat tratamentul prescris de dv. efectul a fost uimitor. Durerile de la picior au disparut rana de la picior s-a micsorat si unghia a crescut in proportie de 70% si baiatul meu se poate din nou incalta, are din nou pofta de viata si urmeaza sa inceapa serviciul.
Sa va dea Dumnezeu putere si sanatate, ca sa puteti ajuta cat mai multi oameni care au nevoie de tratamentele dv.

Cu respect Marin Mirela Lucia.

Marin Mirela Lucia (Prahova)

tel: 0724 516 258.