Ion Corina Ionela – Bucuresti – vasculită

UN VIS DEVENIT REALITATE

În urmă cu aproximativ un an mi-a izbucnit această boală numită vasculită. Este o boală de sistem care se manifestă în mai multe faze. La mine, s-a manifestat la început sub forma unor bubite mici, asemeni unei purpure la nivelul tegumentelor pe membrele inferioare. Boala a izbucnit după un epilat cu ceară, probabil în urma traumatizării vaselor de sânge periferice.
Din octombrie 2000 am început să merg la doctor, am fost internată timp de 3 săptîmâni la spitalul Victor Babes, unde mi s-a făcut o serie de analize, dar medicii nu au putut să-mi pună un diagnostic clar. După un tratament cu antibiotice, care nu a dat nici un rezultat, m-am transferat la spitalul Colentina (Gh. Lupu), unde mi s-au făcut alte analize si mi s-a pus diagnosticul de vasculită sistemică. Am început tratamentul cu Prednison – 12 pastile pe zi, timp de câteva luni, dar nu a dat nici un rezultat. Apoi am consultat un doctor profesor dermatolog de la Policlinica 10, care mi-a recomandat tratamentul cu Detralex, în urma căruia bubitele au început să se dezvolte foarte mult, chiar să coacă si să curgă sânge din ele.
Văzându-mă în această stare, mama a contactat “Antena 1”, de unde am aflat numărul de telefon al domnului CHIVU STELIAN, omul care, pot să spun, a fost trimis de Dumnezeu în calea mea. Am stabilit o consultatie, i-am explicat domnului CHIVU ceea ce se întâmplase cu mine, în urma căreia am urmat un tratament cu aceste ceaiuri miraculoase.
Încă din prima săptămînă de cură cu ceiuri, pot să spun, cu bucurie si cu multumire fată de dânsul, că bubitele au început să dispară.
Tin să-i multumesc domnului CHIVU STELIAN pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, căci, până la întâlnirea cu dânsul, vindecarea acestei boli era pentru mine doar un vis, o sperantă. Acum mă simt mult mai bine, picioarele nu mă mai dor ca înainte, bubitele au dispărut, iar asta numai datorită domnulu CHIVU STELIAN.
(n.r. În prezent Ion Cornelia Ionela este complet vindecată)

Ion Cornelia Ionela , Bucuresti, str. Jean Steriadi 24-26,
bl. M9, ap. 18, sector 3