Gheorghe Ghita – Bucuresti – arterita

SINGURA SALVARE RAMASESE DUMNEZEU

Ma numesc Ghita Gheorghe,am 64 de ani si am domiciliu in Bucuresti: str. Drumul Taberei, nr.61, bl. td 47, ap.26, sector 6.
De aproximativ 4 ani au inceput sa ma doara picioarele si nu puteam sa ma deplasez mai mult de 50-100 m, deoarece mi se puneau crampe dureroase la ambele picioare.In luna aprilie 2007,mi-au aparut crapaturi adanci si foarte dureroase la piciorul stang si nu se vindecau cu nici-un unguent folosit, deasemenea au inceput sa mi se invineteasca degetele de la picioare avansand continuu, dandu-mi seama ca-si face aparitia gangrena.
Am fost internat la spitalul C.F.R nr. 1, Viting, unde am intalnit un medic competent si uman, mi-a facut oscilometria la ambele picioare si am avut circulatia 0 si mi-a pus diagnosticul de arterita. De la spitalul C.F.R am fost trimis la spitalul de “Urgenta Universitar Bucuresti” sectia chirurgie cardiaca. Imediat mi s-a facut un test de arteriografie din care a rezultat clar diagnosticul de “Arteropatie Cronica Obliteranta” la ambele picioare si ischemie cronica stadiul 3. Doctorii m-au informat ca trebuie sa ma opereze la ambele picioare pentru ca boala este foarte avansata si altfel trebuie sa-mi amputeze ambele picioare. Eu aveam  diabet si mi-au spus ca operatia este foarte dificila si cu multe riscuri, iar eu dedus am  ca ma putea costa chiar viata. Am refuzat sa fiu operat si am cerut sa mi se faca externarea, in data de 16 mai 2007.
Acasa am inceput sa ma rog lui Dumnezeu, sa-mi salveze cumva picioarele fara sa fie nevoie de operatie. Am trecut prin momente grele, chiar groaznice, cand ma gandeam ca-mi pierd picioarele, si-am continuat sa ma rog, sa ma rog…
M-a inspirat sa caut pe internet si-am gasit site-ul domnului Chivu Stelian din Tg Jiu,si-am vazut marturiile multor oameni care au fost in aceiasi situatie ca si mine, si care au fost vindecati de aceasta boala grava pe cale naturista. Am luat imediat legatura telefonica (0741206148) cu dumnealui si dupa ce i-am relatat despre diagnosticul pus de doctori mi-a promis ca ma va ajuta si-mi va trimite plantele pentru ceaiuri, picaturile, unguentele si alifiile necesare care ma vor vindeca, deasemenea mi-a spus ca trebuie sa respect un regim strict fara tigari,fara alcool, fara cafea etc.
Am facut tratamentul timp de 2 luni ranile de la picioare mi s-au vindecat si m-am prezentat la medic pentru control. Aici au avut loc 2 surprize: surpriza doctorului care s-a minunat si nu-i venea sa creada ochilor de starea de vindecare in care m-a vazut, dar cea mai mare surpriza a fost pentru mine cand mi s-a facut din nou oscilometria la picioare si de la 0 circulatia devenise la un picior 2,5 iar la celalalt 2.
Nu stiu cum sa-i multumesc lui Dumnezeu ca-ci numai El m-a inspirat sa-l gasesc pe domnul Chivu Stelian si datorita tratamentului pe care l-am facut sunt sanatos. Nu stie nimeni si nici nu cred ca poate intelege, ca acum dupa atatea zile de framantari si disperare cata bucurie am in sufletul meu.
Cu multumiri!

Ghita Gheorghe
Bucuresti